16DANA - 16DANA IMPRESSUM

16 dana o nama

16 dana je domaći magazina za žene. Na našem sajtu možete pronać razne zanimljivosti, savjete, sanovnik i veliku bazu korisnih tekstova za svaku ženu.

Dio smo i “ženske mreže” koju čine Diva, Savremena ŽenaSrne, Sia Dizajn, Poslovne, Businessin, Akcije i Katalozi, Oglasi & Recenzije i Gusto.ba,

MARKETING

Melisa Čančar Karahodža
direktorica prodaje
marketing@tnt.ba
+387 62 553 222

UREDNIŠTVO

Alem Sinanović
urednik digitalnih medija
info@16dana.ba / info@tnt.ba
+387 62 554 222

16 dana

16DANA ONLINE MAGAZIN

16DANA je magazin za žene koji nudi različite teme. Možete pronaći ukusnu i zdravu hranu koja se zasniva na svježim sezonskim sastojcima.

Neki recepti zasnovani na sezonskim namirnicama imaju nutritivne vrijednosti i fotografije visoke rezolucije. Drugi se zasnivaju na sastojcima koje je lako pronaći i koji imaju nutritivne vrijednosti. Ovo je vodič za preporučena vina i druga pića sa naših prostora, s posebnim fokusom na domaću proizvodnju.

Naša web stranica je dizajnirana posebno za žene, sa raznim korisnim savjetima i informacijama o kuhanju, dekoraciji, temama životnog stila i još mnogo toga.

Predstavljamo vam rubriku Ljudi i mjesta u kojoj navodimo neke poznate (i manje poznate) ličnosti i mjesta u različitim dijelovima Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Slovenije, Makedonije i dijaspore.