16DANA - 16DANA IMPRESSUM

16dana

16DANA je magazin za žene i gastronomiju i jedan je od najstarijih na našim prostorima. Od 2008. godine smo specijalizovani za jedinstvene recepte i srodne teme vezane za gastronomiju.

Nažalost, popularni magazin već nekoliko godina ne izlazi na malim tržištima poput našeg.

Dio smo i “ženske mreže” koju čine Diva, Savremena Žena, Put do Bebe, Srne, Sia Dizajn, Poslovne, Businessin, Akcije i Katalozi, Oglasi & Recenzije i Gusto.ba,

MARKETING

UREDNIŠTVO

16dana.ba Pravila privatnosti

16DANA ONLINE MAGAZIN

16DANA je magazin za žene koji nudi različite teme. Možete pronaći ukusnu i zdravu hranu koja se zasniva na svježim sezonskim sastojcima.

Neki recepti zasnovani na sezonskim namirnicama imaju nutritivne vrijednosti i fotografije visoke rezolucije. Drugi se zasnivaju na sastojcima koje je lako pronaći i koji imaju nutritivne vrijednosti. Ovo je vodič za preporučena vina i druga pića sa naših prostora, s posebnim fokusom na domaću proizvodnju.

Naša web stranica je dizajnirana posebno za žene, sa raznim korisnim savjetima i informacijama o kuhanju, dekoraciji, temama životnog stila i još mnogo toga.

Predstavljamo vam rubriku Ljudi i mjesta u kojoj navodimo neke poznate (i manje poznate) ličnosti i mjesta u različitim dijelovima Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Slovenije, Makedonije i dijaspore.