NovoKompanija Unicomerc obilježila 20 godina uspješnog poslovanja

Kompanija Unicomerc obilježila 20 godina uspješnog poslovanja

unikomerc5

Kompanija Unicomerc, ekskluzivni distributer i uvoznik Stihl i Viking proizvoda za Bosnu i Hercegovinu obilježila je 20 godina uspješnog poslovanja u našoj zemlji.  U prekrasnom ambijentu ljetnikovca Radobolja nadomak Mostara uz prisustvo brojnih zvanica predstavljen je razvojni put kompanije, a najavljeni su i  budući projekti.

unicomerc4

”Unicomerc je kompanija čiji razvojni put nije bio nimalo lagan, ali zahvaljujući našim uposlenicima koji su imali stalnu viziju o budućnosti kao i inovativnim tehnologijama koje smo primjenjivali, zadobili smo povjerenje kupaca i naših ugovornih partnera u cijeloj BiH. Upravo je strast i potreba za najvišom kvalitetom, najpreciznijom tehnikom i kontinuitetom dovela Unicomerc do onoga što je on danas, ekskluzivni zastupnik brendova koji su dokaz kvalitete i kontinuiranog razvoja na svjetskom tržištu” – istakla je Marija Landeka, direktorica Unicomerca.

Ulazak na tržište BiH ove kompanije ozvaničen je 1995. godine otvaranjem poslovnice u Mostaru kao predstavništva matičnog ureda u Zagrebu. 2006. godine dodatnim ulaganjima u poslovanje useljavaju u vlastitu poslovnu zgradu. U godinama koje slijede, želja za uspjehom, znanje, kontinuiran rad i ulaganje u sve segmente poslovanja donose odlične poslovne rezultate.

unicomerc6

”Tokom dugogodinjeg poslovanja, povećali smo broj ugovornih partnera, uveli shop sisteme u prodajna mjesta i proširili asortiman proizvoda. Unicomerc 2013. godine postaje ekskluzivni uvoznik i distributer Stihla i Vikinga za Bosnu i Hercegovinu. Danas imamo 12 uposlenih koji svojim znanjem i zalaganjem uspješno odgovaraju svim zahtjevima tržišta, dok se maloprodaja uređaja obavlja putem 115 prodajno/servisnih mjesta širom BiH.” – naglasila je Landeka.

Unicomerc i u narednom periodu namjerava očuvati liderrsku poziciju i biti kreator svjetskih trendova za šumarstvo, poljoprivredu, građevinarstvo i uređenje okoliša u BiH.

Početkom 2017. godine menadžment kompanija planira unaprijediti asortiman proizvoda i ponuditi novu paletu AKU uređaja, kako bi odgovorili, razumijevanju potreba i želja svakog profila kupca.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

MOŽDA VAS ZANIMA

DRUGE UPRAVO ČITAJU