Krunisano 15 godina saradnje Fabrike cementa Lukavac i Općine Lukavac

fcl1

Fabrika cementa Lukavac najavila nove investicije, nastavak modernizacije proizvodnje te zalaganje za poboljšanje kvaliteta života građana u Lukavcu

Predstavnici Fabrike cementa Lukavac i Općine Lukavac danas su obilježili 15 godina uspješne saradnje. Tom prilikom članovi uprave FCL Izet Imamović i Stjepan Kumrić uručili su zahvalnice načelniku Općine Dževadu Mujkiću za dugogodišnju podršku koju je Općina Lukavac pružala u investicionim i drugim poslovnim aktivnostima koje je Fabrika cementa Lukavac poduzela u procesu stvaranja jedne ekološki i tehnološki moderne fabrike.

„Zahvalni smo predstavnicima Općtine Lukavac koju su prepoznali značaj i ulogu naše kompanije koja je generator pozitivnih promjena u postprivatizacijskom periodu. Naša strateška opredjeljenost je konstanto investiranje i modernizacija fabrike što u konačnici doprinosi poboljšanju kvaliteta života lokalne zajednice kroz kontinuitet zapošljavanja, angažman lokalnih dobavljača i pružaoca usluga, te poštivanje strogih EU propisa na polju ekologije. Nadamo se da ćemo i u budućnosti imati puno podršku Općtine u realizaciji naših dugoročnih planova i investicionih projekata koji slijede “ kazao je Imamović, član uprave Fabrike cementa Lukavac.

Prostamid - Za zdravu prostatu

Ovom prilikom i Općina Lukavac uručila je zahvalnicu Fabrici cementa Lukavac za društveno odgovorno poslovanje te doprinos austrijskog investitora razvoju lokalne zajednice i izgradnji pozitivnog poslovnog ambijenta koji se desio pod okriljem Asamer Baustoffe AG grupe.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

MOŽDA VAS ZANIMA

DRUGE UPRAVO ČITAJU