SanovnikSanovnik bubamara – šta znači sanjati bubamaru?

Sanovnik bubamara – šta znači sanjati bubamaru?

U nastavku teksta pročitajte šta znače snovi u kojima se pojavljuje bubamara.

Šta znači sanjati bubamaru? Bubamara je na javi vrlo koristan insekt, jer pre svega jede štetne biljne vaši, a sa druge strane je po ljude sasvim bezopasna i lepa buba, za koju se veruje da donosi sreću i ispunjenje želja, ako je baš na vas „sletela“, te ako je vi pustite i ne ubijete, već dok ona odleće, poželite neku tajnu želju.

Mada u snovima bubamara nije toliko čest motiv, snovi u kojima se ona „sreće“ su vrlo „šareni“ i upečatljivi, te i njihova simbolika zavisi od toga kako se bubamara u snu i doživljava, kao i kako i na koji način je ona „tačno povezana“ sa osobom koja je sanja.

sanjati bubamaru
Sanajti bubamaru ima interesantnu simboliku.

Sanjati da u snu vidite bubamaru 

Kada ste vi u snu videli bubamaru, to implicira da ćete ostvariti velike poslovne uspehe i važna postignuća, a sa malo i truda i zalaganja, jer ćete dobiti projekat ili posao koji vas sasvim usrećuje i ispunjava, i sa uživanjem i zadovoljstvom ćete sve da radite, pa nećete ni osetiti umor ili napore, jer ćete biti ushićeni što ste dobili priliku da se istaknete i dokažete. 

Sanjati da vam je u snu bubamara sletela na dlan 

Ako ste sanjali da ste videli bubamaru koja vam je sletela na dlan, na javi to označava neke skore dobre i lepe vesti ili događaje u svim vašim životnim aspektima, te da ćete biti vrlo srećni i veseli i uživati u miru i harmoniji sa najbližim članovima svoje porodice, ili sa prijateljima i partnerom.

Sanjati da vam je bubamara odletela sa dlana 

Ukoliko ste sanjali da vam je bubamara odletela sa dlana, to na javi označava neki skori rastanak i pre svega se odnosi na prekid neke ljubavne veze, ali može da implicira, i da ćete se pozdraviti sa osobama koje su zbog posla ili nekog privatnog postignuća, odlučile da se odsele u neku drugu zemlju, i da će vas ubrzo i „razdvojiti daljina“. 

Sanjati da vidite bubamaru koja ima nekarakterističnu boju ili izgled uopšte 

Ako ste sanjali da u snu vidite neku bubamaru, ali da ona uopšte nije karakterističnog izgleda, niti ima crvenu boju i „tačkice“ po sebi, označava na javi da vi živite u nekoj zabludi, te da će ili vaše „osvešćenje i otrežnjenje“ biti vrlo bolno i neprijatno, kada shvatite i prihvatite da ste nekoga i/ili pogrešno procenili, ili da ste se „zaleteli“ u neke nepredviđene i nepovoljne poslovne projekte. 

sanjati bubamaru
Sanovnik bubamara – šta znači sanjati bubamaru?

Sanjati da ste uhvatili bubamaru u svom snu 

Kada ste sanjali da ste u snu uhvatili bubamaru i ne želite da je oslobodite i da je pustite da odleti, ima na javi značenje da ste sebični i samoživi, te da samo „gledate“ sebe i da uopšte ne mislite na tuđa osećanja, ili na to da nekoga svojim postupcima ili rečima možete povrediti i unesrećiti. 

Sanjati kako veliki broj bubamara leti oko vas 

San u kome ste videli da oko vas leti veliki broj bubamara, označava na javi da ste vi okruženi ljudima koji vas vrlo vole i cene, i da ste vrlo i srećni i ispunjeni, i živite u okruženju koje vas i sasvim ispunjava bezbrižnošću i mirom, te vam ništa ne „pada teško“, jer su na vas svi ponosni i dive se vašim sposobnostima, postignućima i dobroti, vrlinama i sjajnom karakteru koji imate. 

sanjati bubamaru
Sanjati kako veliki broj bubamara leti oko vas 

Sanjati kako ste u snu zgazili bubamaru 

Ako ste sanjali da ste u snu vi zgazili i ubili bubamaru, na javi to označava da ste osoba koja je ili ispravna i vrlo poštena, ali da ćete biti za nešto nepravedno optuženi, i da ćete pokušati da se baš i opravdate i da dokažete svoju nevinost, te i zatražiti podršku ljudi koji vas dobro poznaju, da oni i „svedoče“, da ste vi osoba koja nikada ne bi počinila bilo šta što je nemoralno i/ili neispravno.

Sanjati kako ste u snu slučajno progutali bubamaru 

Ukoliko ste sanjali da ste u snu sasvim slučajno progutali bubamaru, ima na javi konotaciju da ćete se zbog nekih svojih reči pokajati, te da ćete morati i da „progutate“ svoj ponos, i da svima priznate greške koje ste počinili, ali da ćete osetiti i olakšanje kada se oslobodite laži i kada dođe trenutak da počnete sasvim drugačiji i ispravniji život, koji nije ispunjen obmanama i prevarama.

Preporuka

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

MOŽDA VAS ZANIMA

DRUGE UPRAVO ČITAJU