SanovnikSanovnik tornado – Šta znači sanjati tornado?

Sanovnik tornado – Šta znači sanjati tornado?

Ako ste na televiziji gledali tornado ili neku emisiju o jakim vetrovima, onda ste sigurno dugo bili pod utiskom, a moguće je da ste zato i sanjali tornado.

Ipak, sanjati tornado može biti bez ikakvih prethodnih dešavanja koja imaju veze sa tim. U tom slučaju, vredi protumačiti taj san i otkriti njegovu simboliku.

Značenje snova o tornadu će se razlikovati u zavisnosti od toga da li ste samo posmatrali tornado u snu, da li ste sanjali kako bežite od tornada, kako ste bili povređeni za vreme tornada itd.

To su neke od mogućih situacija koje možete sanjati kada je u pitanju tornado i svaki od tih snova ima drugačije značenje.

sanjati tornado
Sanovnik tornado – Šta znači sanjati tornado?

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati tornado?

Sanjati kako posmatrate tornado

Ako sanjate kako ste posmatrali tornado, onda je to znak da ćete u skorije vreme posmatrati neku lošu situaciju, ali nećete u njoj učestvovati. Moguće je da ćete pomoći nekome da se izvuče iz problema i ta osoba će vam biti jako zahvalna.

Takođe, san u kojem ste posmatrali tornado može da znači da vi imate veoma jaka osećanja na javi, odnosno da vas muče bes ili tuga zbog nečega što doživljavate trenutno.

Tornado je uglavnom simbol agresije i ljutnje, koje nikako niste u mogućnosti da obuzdate. Prolazite kroz jako težak period kada ste ogorčeni i ljuti zbog nečega i sve te negativne emocije se na ovaj način reflektuju u vašem snu.

Sanjati kako vam se tornado približava

Ako sanjate kako vam se tornado približava, odnosno ako čujete samo zvukove tornada, ali ga još uvek ne vidite, onda taj san ima dobru simboliku i znači da ćete uspeti da izbegnete eventualne probleme i neprijatne situacije koje bi vas mogle zadesiti u skorije vreme.

Sanjati da ste vi u tornadu

Ukoliko ste sanjali da ste vi u tornadu, onda je to znak da se vi na javi gušite u svojim sopstvenim osećanjima. Moguće je da imate veoma jake emocije prema nekome i da često ne uspevate racionalno da razmišljate zbog siline tih emocija.

Međutim, prema nekim drugim tumačenjima, san u kojem ste uhvaćeni u tornadu znači da vi ne uspevate da uspostavite kontrolu nad nekom situacijom.

Moguće je da imate lažne prijatelje u blizini ili  neko pokušava da vas poremeti i da vam pokvari planove. Vi se osećate jako nemoćno i čini vam se da ne možete nikako to da sprečite.

Sanjati majmuna također ima isto značenje. 

sanjati tornado
Ukoliko ste sanjali da ste vi u tornadu, onda je to znak da se vi na javi gušite u svojim sopstvenim osećanjima.

Sanjati kako bežite od tornada

Ako sanjate kako bežite od tornada, onda je to znak da vi uspevate vrlo lako da izbegnete eventualne probleme i poteškoće u realnom životu. Često malo fali da zapadnete u probleme, ali zahvaljujući svojoj snalažljivosti i upornosti, vi uspevate iz svega toga da izađete.

Sanjati kako ste povređeni za vreme tornada

Ukoliko sanjate kako ste povređeni za vreme tornada, onda je to znak da vam u budućem periodu slede veliki problemi sa kojima će biti dosta teško da se izborite.

Ako ste imali ovakav san, savetujemo vam da dobro razmislite pre nego što bilo kakav potez napravite u budućem periodu, kako ne biste sebe doveli u neku opasnu situaciju.

Sanjati da ste preživeli tornado

Ukoliko ste sanjali kako ste preživeli tornado i da pritom niste povređeni, onda je to znak da ćete vi uspeti da rešite sve probleme koji se mogu pojaviti u narednom periodu.

Verovatno će vas zadesiti neki manji problemi i poteškoće, ali uspećete uspešno da ih savladate i da još više ojačate u celoj toj situaciji.

sanjati tornado
Sanjati tornado ima interesantnu simboliku.

Sanjati kako se neka druga osoba nalazi u tornadu

Ukoliko sanjate nepoznatu osobu koja se nalazi u tornadu, onda simbolika tog sna zavisi od toga koja je osoba u pitanju. Ako se radi o nekoj poznatoj osobi, odnosno o osobi koja vam je bliska na javi, onda je to znak da ta osoba očekuje vašu pomoć, iako vam možda to neće direktno reći.

Međutim, ukoliko sanjate kako se u tornadu nalazi neka osoba koja vam nije bliska ili čak vaš neprijatelj, taj san ima pozitivnu simboliku i ukazuje na to da ćete uspeti da rešite sve probleme koji vas muče već dugo vremena.

Konačno ćete se osloboditi tereta i bićete u prilici normalno da živite.

Sanjati kako je tornado uništio neko naselje

Ukoliko ste imali ovakav san, onda je to najava za bogatstvo koje ćete steći u budućem periodu.

Preporuka

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

MOŽDA VAS ZANIMA

DRUGE UPRAVO ČITAJU