Sanovnik haljina – Šta znači sanjati haljinu?

Ako ste nedavno kupili novu haljinu, onda je moguće da je to ostavilo na vas utisak i da ćete to sanjati.

Međutim, nekada se haljina kao motiv u snovima može javiti iznenada i u tom slučaju vredi protumačiti taj san.

U nastavku pogledajte najčešće snove o haljini i kako se ti snovi tumače.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati haljinu?

Sanjati kako vidite lepu haljinu. Ukoliko ste sanjali kako vidite neku lepu haljinu, taj san znači da vas očekuje dosta sreće u životu u budućem periodu. Vaša finansijska situacija je izuzetno dobra i vi se osećate odlično u svom životu.

Sanjati kako oblačite haljinu. Ukoliko ste sanjali kako oblačite haljinu, to je znak da ćete uskoro upoznati neku osobu sa kojom ćete se veoma sprijateljiti.

Sanjati šarenu haljinu. Ukoliko ste sanjali haljinu koja je šarena, to je znak da vas očekuju neke avanture dok ste na putu. Najverovatnije ćete upoznati osobu sa kojom ćete se sprijateljiti i koja će vam se jako dopasti. Međutim, ozbiljna veza sa tom osobom neće biti moguća, tako da ćete morati da se rastanete kada putovanju dođe kraj.

Sanjati belu haljinu. Ako sanjate haljinu bele boje, to je znak da će se vaš rad isplatiti i da ćete dobiti brojne pohvale u predstojećem periodu. Ljudi u okolini će vam zavideti i diviće se vašem uspehu, a vi ćete uživati u ugledu koji ste stekli.

Prema drugim tumačenjima, san u kojem ste videli belu haljinu znači da vi želite da se predstavite u najboljem svetlu prema nekome ko vas ne poznaje još uvek.

Sanjati crnu haljinu. Ako sanjate haljinu crne boje, onda je to znak da vas očekuje neka tužna vest u skorije vreme. Najverovatnije će preminuti neka osoba i biće vam jako teško zbog toga. Počećete mnogo da razmišljate o životu i o njegovoj prolaznosti, pa ćete samim tim početi mnogo više da uživate u svemu što imate.

Alternativno, san o crnoj haljini može da znači da ćete čuti neke tužne vesti koje se tiču neke vama bliske osobe, a moguće je čak da je u pitanju nečija smrt.

Sanjati haljinu sa skupim ukrasima. Ako sanjate haljinu sa skupim ukrasima, onda je to znak da ćete uskoro imati sreće da upoznate osobu koja će biti spremna sve da učini za vas. Konačno ćete biti srećni u ljubavi jer ćete smatrati da ste dobili sve što zaslužujete.

Sanjati novu haljinu. Ukoliko se desi da sanjate neku novu haljinu, onda je to znak da ste spremni da u ljubavi krenete ispočetka. Vi ne volite da se vraćate na staro jer znate da to može biti samo još gore. Uskoro ćete upoznati nekog potpuno novog ko će vas osvojiti i sa kim ćete imati skladnu vezu.

Sanjati staru haljinu. Ukoliko sanjate staru haljinu, onda je to znak da je moguće da ćete se na neki način povrediti vatrom. Važno je da se koncentrišete na posao koji radite i da ne razmišljate o problemima koji vas muče.

Sanjati pocepanu haljinu. Ako ste sanjali pocepanu haljinu, onda je to znak da ćete se u skorije vreme sukobiti sa nekim iz vaše porodice i da ćete mu uskratiti mnoge povlastice koje je imao.

Sanjati kako šijete haljinu. Ukoliko ste sanjali kako šijete neku haljinu, taj san je znak da ćete dobiti brojne pohvale i nagrade za svoj rad i trud. Vaš nadređeni ima potpuno poverenje u vas i prepušta vam sve poslove.

Sanjati kako perete haljinu. Ukoliko ste u snu prali haljinu, taj san ima pozitivnu simboliku i ukazuje na to da će vam se neka velika želja uskoro ispuniti. Najverovatnije ćete upoznati osobu koja vam odgovara u svemu i sa kojom ćete ostvariti kvalitetnu i lepu ljubavnu vezu.

Sanjati donju haljinu. Ukoliko ste sanjali donju haljinu, onda je to znak da vi imate sreće u ljubavi i da vam je seks od presudnog značaja za vezu. Ako to ne funkcioniše, onda lako odustajete od te osobe.

Postoji i različita simbolika snova o haljini u zavisnosti od toga da li neka ženska ili muška osoba ima ovaj san. Ukoliko ženska osoba sanja haljinu, to je znak da ona želi da prikrije neki deo svoje sopstvene ličnosti. Najverovatnije se zbog nečega kajete jer smatrate da ste u prošlosti mogli mnogo bolje da postupite. Sramota vas je toga što ste uradili i plašite se da bi neko mogao to da otkrije. Ukoliko ste sanjali dugu haljinu, onda to znači da vi imate veliku želju da sakrijete svoju tajnu.

Međutim, simbolika ovog sna je drugačija ako muška osoba sanja haljinu. U tom slučaju ovaj san znači da je ta osoba zabrinuta za svoju seksualnost i za utisak koji ostavlja kod drugih ljudi. Ako ste muškarac i ako sanjate haljinu, vi nemate dovoljno samopouzdanja i niste sigurni u sebe. Ovaj san bi trebalo da vam posluži kao opomena da postanete malo sigurniji u sebe i da se malo opustite.

sanovniksnovi.com

MOŽDA VAS ZANIMA

DRUGE UPRAVO ČITAJU