Sanovnik lešnik – šta znači sanjati lešnik?

Lešnik je koštunjavo voće koje je na javi veoma cenjeno pre svega ybog svojih hranljivih vrednosti i ukusnih plodova kojima obiluje, a u prenesenom značenju možebiti simbol zdravlja, berićeta, plodnosti, ali sa druge strane može ukazivati na veliku tvrdoglavost i nezajažljivost.

Sanovnik i sanjarica – tumačenje i značenje sna – šta znači sanjati lešnik?

Simbolika lešnika usnu može biti različta, ali je retko vezana za sam mlotiv lešnika, već je značenje i tumačenje snova najpre povezano sa nekim konkretnim i jasnim događajima i situacijama u kojima se lešnik u snu pojavljuje.

U nastavku saznajte šta znače snovi u kojima se pojavljuje lešnik.

Sanjati da u snu vidite lešnike

Ako ste sanjali kako u svom snu vidite lešnikeuopšte, na javi takav san označava da ste pred nekim neočekivanim dobitkom ili uspehom. Zbog toga ćete se na javi osećati pomalo zbinjeno i vaša će osećanja biti nedefinisana prema tom neočekivanom  zgoditku bilo koje vrste.

Sanjati kako u snu jedete plodove lešnika

Kada ste sanjali da u snu jedete lešnike, na javi to označava da ćete se ubrzo veoma osramotiti i da ćete biti osuđivani ili ismevani od strane svoje okoline, jer će neke vaše dugo skrivane tajne da se razotkriju, a to će vam stvoriti vrlo velike probleme.

Sanjati kako u snu vi berete lešnike

Ukoliko ste sanjali da u snu berete lešnike, na javi takav san označava da ste pred vrlo skorim rešenjem briga i-ili problema koji su vas dugo mučili, te da ćete imati i vrlo uspešan budući period u  smislu finansijskih dobitaka i poslovnog napretka u najširem smislu te reči.

Sanjati kako vi u snu krcate lešnike

Kada ste sanjali da u snu krcate lešnike, te da ih odvajate od ljuske i spremate za jelo ili za prodaju, to na javi znači da ćete napokon uspeti da rešite neke razmirice i da se pomirite sa osobama koje su vam bliske i drage , a sa kojima ste dugo bili u svađi, te da ćete zaboraviti prošlost i uživati u lepim i srećnim danima, te i u velikom miru i u punoj harmoniji.

Sanjati da u snu skupljate lešnike koji su opali sa stabla na zemlju

San u kome vi sakupljate opale lešnike nema nikakvu dobru simboliku, te obično na javi implicira da ste osoba koja je vrlo konfliktna i koja lako dolazi u sukobe sa blikim prijateljima, saradnicima ili poznanicima.

Sanjati da u snu jedete trule ili crvljive lešnike

Pomenuti san u kome ste jeli trule ili vrvljive lešnike, koji su sasvim ucrvali ili pak istrulili, označava na javi da ste vrlo naivna i lakoverna osoba i da imate oko sebe dosta lažnih prijatelja kao i površnik poznanika ili poslovnih saradnika koji samo žele da vas iskoriste i izmanipulišu.

Sanjati kako vi u svom snu kupujete lešnike

Ako ste sanjali da u snu kupujete lešnike na pijaci ili u prodavnici, tou zbilji ima značenje da su pred vama uskoro veliki poslovni uspesi, te da ćete dobiti pohvale ili nagrade za izb+vrsna dostignuća u nekim veliki projektima kojih ste se prihvatili.

Sanjati kako vi u svom snu prodajete lešnike

San u kome ste vi prodavali lešnike ima na javi vrlo lepu i pozitivnu simboliku, te implicira da vas uskoro očekuju neke vrlo lepe vesti, pokloni ili iznenađenje i da ćete biti vrlo srećni i ushićeni zbog toga.

Sanjati kako u snu prosipate prethodno ubrane lešnike

Ukoliko ste sanjali kako vi u snu prosipate lešnike koje ste prethodno ubral ili sakupili, to označava vrlo loš period koji je pred vama, i implicira da ćete imati puno briga i problemai da će vasophrvati nemiri, tuga i bol.

Pomenuti san često može da ukazuje i na potencijalne svađe sa članovima najuđe porodice.

Sanjati da u snu jedete ljuske od lešnika

Ovakav san ukazuje da ćete na javi morati da odustanete od nekog planiranog putovanja ili odmora sa vama dragim osobama, zbog dodatno nametnutog posla. To će vas učiniti veoma nervoznim i potrešenim.

Sanjati da se u snu davite celim lešnikom koji ste progutali

Sanjati da ste progutali veliki neoljušteni ceo lešnik, koji vam je zapao u grlo i zamalo udavio, na javi ukazuje na veliki novčani dobitak zbog koga ćete biti veoma srećni.

Sanjati pune ruke lešnika u snu

Vi ste na javi vrlo odlučna i sposobna osoba, ali da su vaše želje i ambicije prevelike,te da uvek preuzimate na sebe previše obaveza koje ne uspevate da završite. Zbog toga se na kraju svega osećate bezvoljno i nesrećno.

tumacenjesnova.com

MOŽDA VAS ZANIMA

DRUGE UPRAVO ČITAJU