SanovnikSanovnik zalutati – šta znači sanjati da...

Sanovnik zalutati – šta znači sanjati da si zalutao?

Sanjati da si zalutao prema sanovniku ima negativnu simboliku

Šta znači sanjati da si zalutao? Na javi je osećaj da je neko zalutao i da se izgubio, vrlo implikativan i zastrašujuć, te stvara neki i vid nesigurnosti, straha, strepnje ili bojazni od nevolja ili neprilika, te težnju da se pronađe spas i da se ostvari povratak na „pravi put“ i da se uspešno povrati svest o realnosti i sigurnost u sebe ili u svoje potencijale i mogućnosti.

Iako nije toliko čest, san u kome neko vidi da se izgubio i da je zalutao, veoma je neprijatan i baš strašan, te označava potrebu da se neko promeni, da se popravi i da pronađe svrhu i želju u sebi, da se ostvari i da se vrati na „utabane staze“, koje su sigurne i koje su prave i osiguravaju sreću i donose nadu u postignuća i ostvarenje rezultata.

sanjati da si zalutao
Šta znači sanjati da si zalutao?

Sanjati da ste vi u snu zalutali 

San u kome ste vi zalutali, na javi ima obično jako negativnu i lošu simboliku, te označava neke vaše unutrašnje strahove i nedoumice, i stalnu borbu da pronađete svoj put i da shvatite svrhu ili postojanja ili života uopšte, te da ostvarite neke svoje dugo potiskivane potencijale, želje i nade. 

Sanjati da je neka osoba u vašem snu zalutala 

Ukoliko ste sanjali da je u vašem snu zalutala neka druga nepoznata osoba, na javi to označava da ste vrlo i nesigurni i da ne uspevate da shvatite i prihvatite svoja osećanja prema nekome, bilo da su ona i pozitivna ili negativna, te da imate strah da se sa nekim suočite i da mu iskažete svoje mišljenje. 

Sanjati da ste zalutali u nekoj 16danaj i nepreglednoj šumi

Kada ste sanjali da ste zalutali u nekoj mračnoj i 16danaj šumi i da ne možete da nađete izlaz, već se stalno „vrtite u krug“, na javi označava da ste osoba koja je vrlo svesna svoijih grešaka i mana ali da ne radite ništa kako biste se popravili i promenili, već uporno ponavljate sasvim iste stvari i iako ste svesni da nećete uspeti, vi ne odustajete i samo traćite i dragoceno vreme i energiju. 

sanjati da si zalutao
Sanjati da ste zalutali u nekoj 16danaj i nepreglednoj šumi

Sanjati da ste zalutali u nekom nepoznatom gradu 

Ukoliko ste sanjali da ste se našli u nekom sasvim nepoznatom mestu i da ste se izgubili, i nema i nikoga da vas posavetuje i da vam pomogne, na javi implicira da ste osoba koja je vrlo tvroglava i ambiciozna, i da sve radite po svom, te ne slušate nikoga i ne prihvatate ničiji savet ili pomoć, te i uvek na kraju nadrljate, i doživite velike poraze, zbog kojih ste razočarani i vrlo uznemireni. 

Sanjati da ste zalutali u sopstvenoj kući 

San u kome ste se vi izgubili u nekom poznatom prostoru, a pre svega u kući u kojoj vi godinama živite, na javi ima implikaciju da ste neko ko nema sposobnost da shvati i da prihvati, svoje loše i nepoželjne osobine, te da ste vrlo sujetni i da svakoga ko pokuša da vam ukaže na pogreške, lako i okarakterišete kao ličnog neprijatelja, i osobu koja vam se bespotrebno meša u život i odluke. 

Sanjati da ste zalutali i da vas je neko spasio 

Kada ste sanjali kako ste u snu zalutali, ali da ste naišli na „ruku spasa“, na javi označava da ćete sasvim neočekivano dobiti pomoć i podršku od neke osobe koju ste pogrešno procenili kao svog neprijatelja ili lažljivca i manipulatora, koji želi da vas sputa i da vas iskoristi.

Sanjati majmuna ima isto značenje. 

sanjati da si zalutao
Sanjati da ste zalutali i da vas je neko spasio 

Sanjati kako ste u snu zalutali ali ste na kraju uspeli da se spasite i pronađete izlaz 

San u kome ste vi sasvim iznenadno zalutali, ali ste sami uspeli da pronađete izlaz i da se spasite, ima na javi konotaciju da ste površni i stalno nezadovoljni i nesrećni, te da težite nečemu što je ili veće ili bolje, i da ne uspevate da sagledate da ste u suštini jako srećna osoba jer imate baš sve u svom životu, i da ste na svim aspektima ispunjeni i mirni, ali da ste neko ko uvek potajno želi ono što i ne može da ostvari, te i što mu je potpuno nedostižno i nemoguće, pa i patite i očajavate bez ikakvog realnog i adekvatnog razloga.

Sanjati da ste zalutali na nekom putu i da ne znate kuda da krenete 

Ako ste sanjali da ste vi zalutali na nekom otvorenom putu, te da ste na raskršću i ne znate kuda i treba da krenete, na javi označava da ste u „lavirintu“ emocija, i da ste potpuno nespokojni i vrlo usamljeni i nesrećni, te da se borite protiv sebe i da ste uzaludni i beznadežni, te da treba da se ili promenite ili da prihvatite sebe, jer ćete u suprotnom trpeti samo poraze i gubitke na svim svojim životnim poljima.

Preporuka

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

MOŽDA VAS ZANIMA

DRUGE UPRAVO ČITAJU