UNIQA osiguranje proslavilo 20 godina uspješnog poslovanja u BiH

uniqa-osiguranje-korporativni-event-20-godina-9

UNIQA osiguranje je u prisustvu brojnih partnera i prijatelja kompanije proslavilo 20 godina uspješnog poslovanja u Bosni i Hercegovini

uniqa-osiguranje-korporativni-event-20-godina-6

U svečanoj atmosferi sarajevske Vijećnice prisutnima su se obratili Wolfgang Kindl, predsjednik Upravnog odbora UNIQA International i Senada Olević, direktorica UNIQA osiguranja u Bosni i Hercegovini. Pored pozdravnog govora, direktorica Olević se osvrnula na razvoj UNIQA brenda, te predstavila rezultate poslovanja u 2016. godini.

uniqa-osiguranje-korporativni-event-20-godina-5b

GoSlim - smršaj zdravo

Tokom proteklih 20 godina UNIQA osiguranje nastojalo je zadobiti i zadržati povjerenje svojih klijenata i poslovnih partnera. U vrijeme složenih uslova poslovanja, UNIQA osiguranje je uspjelo ostvariti poziciju tržišnog lidera na području Bosne i Hercegovine i po ukupnoj premiji i u životnim osiguranjima, stoga, dijelim nadu i zajedničku želju sviju nas, da postanemo još uspješniji i daljnjim napretkom ojačamo našu prisutnost na tržištu Bosne i Hercegovine.” Izjavila je direktorica Olević.

uniqa-osiguranje-korporativni-event-20-godina-11

UNIQA osiguranje je u 2016. godini ostvarilo prvo mjesto na tržištu BiH do čega je došlo kontinuiranim razvojem poslovanja i uvođenjem novih proizvoda, što je rezultiralo povjerenjem sve većeg broja klijenata. Ostvarena premija u 2016. je 58.431.980 KM.

Povodom obilježavanja 20. godišnjice i aktivnog djelovanja na polju društvene odgovornosti, predstavnici UNIQA osiguranja su uručili vrijedne donacije udruženju „Srce za djecu koja boluju od raka u FBiH” i „Udruženju roditelja djece oboljele od malignih bolesti „Iskra” iz Republike Srpske” u ukupnom iznosu od 10.000 KM.

uniqa-osiguranje-korporativni-event-20-godina-14

Izvođenjem Beethovenove „Ode radosti”, koja je ujedno himna Evropske unije, svečanost su otvorili članovi hora „Srednje muzičke škole Sarajevo”. Pored hora, mnogobrojni gosti i visoke zvanice su imali priliku uživati u nastupima dive Ane Rucner koja je bila glavni gost večeri i izvrsne bh. umjetnice Aide Mušanović, koja je nastupila u klavirskoj pratnji svog brata Adnana Mušanovića.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

MOŽDA VAS ZANIMA

DRUGE UPRAVO ČITAJU