Sanovnik limun – Šta znači sanjati limun?

Limun je voće koje je vrlo bogato vitaminom C i glavni je saveznik u borbi protiv prehlade i gripa.

Sanjati limun na javi označava neki vid nezadovoljstva i nečega što je neprijatno i neočekivano, te se odnosi na osobe koje su nečim razočarane i koje su doživele neki vid poniženja ili izdaje i pronevere poverenja i prijateljstva.

Limun je u snovima relativno čest motive sanjaju ga osobe koje podsvesno teže mekim promenama i koje su vrlo nesigurne u sebe i svoje stavove i mišljenja.

Simbolika snova o limunu je povezana, pre svega sa nekim konkretnim događajima i situacijama, te shodno tome može biti dobra ili loša, a što će detaljnije biti bjašnjeno u nastavku redova koji slede.

sanjati limun
Sanjati limun simbolika sna

Sanjati kako u snu vidite limun

Kada ste sanjali da ste u snu videli lepe i krupne plodove limuna, na javi to ima konotaciju velikih uspeha u poslovnom aspektu, ali I skore srećne vesti koje će vas i iznenaditi, a istovremeno i veoma obradovati.

Sanjati kako vi u svom snu berete limun

Ako ste sanjali kako u snu berete limun, to na javi ima simboliku da će neko na veoma grub način odbiti vašu poslovnu ponudu, pa ćete zbog toga biti veoma razočarani i tužni, a pre svega jer ste se veoma potrudili  da se vaš projekat na kome ste dugo radili nekome dopadne, i da vam ako ništa drugo, neko makar pomogne u njegovoj realizaciji.

Prostamid - Za zdravu prostatu

Sanjati kako vi u snu jedete limun

Ukoliko ste sanjali kako u snu jedete limun, na javi to znači da ste veoma nezadovolji, jer vam je neko drugi preoteo sav vaš trud, ted a ste shvatili da se neko pretvarao da vam je prijatelj kako bi se o vas samo okoristio.

sanjati limun
Šta znači sanjati limun?

Sanjati kako u vašem snu  vidite kako neko drugi jede limun

Sanjati kako jede druga osoba limun, ukazuje u realnosti da ćete se veoma razočarati u neke vama bliske osobe kojima ste verovali, a koje će vas sasvim beskrupulozno izdati i poniziti u društvu.

Sanjati kako vi u snu sečete limun na jednake kriške

Kada ste sanjali kako u snu sečete limun na jednake kriške, ima na javi konotaciju da ćete biti pred velikim svađama i sukobima sa dragim osobama, kao I da ste vrlo nesrećni i usamljeni, jer ste shvatili da vas emotivni partner uopšte ne podržava i da vas dovoljno ne razume.

Sanjati da neko drugi u vašem snu seče limun na polovine ili kriške

Ovakav san na javi vrlo jasno implicira da ćete se naći pred vrlo tešim periodom, a jer ćete biti nepravedno optuženi i osramoćeni, te da, iako niste krivi, vi nećete imati dovoljno argumenata da se odbranite.

Sanjati kako vi u snu cedite sok od limuna

San  u kome ste vi cedili sok od limuna kako biste ga dodali u čaj ili od njega napravili limunadu, označava u zbilji da će svi vaši poslovni i privatni palnovi i ideje da propadnu, te da ćete biti u velikoj nedoumici da li da odustanete ili nastavite svoju borbu.

Sanovnik limun – Šta znači sanjati limun?
Šta znači sanjati limun?

Sanjati da vi razblažujete limunov sok odnosno da pravite limunadu

Ako ste sanjali da u snu pravite limunadu, takav san ima negativnu simboliku i označava da ste pred skorim i vrlo ozbiljnim finansijskim poteškoćama, jer ste bili vrlo rasipni i niste štedeli svoja zarađena sredstva.

Sanjati kako u snu jedete limun koji je truo ili ubuđao

Ukoliko ste sanjali da jedete limun koji ima vrlo čudan ukus, te je truo i baš nejestiv, ima na javi značenje da ćete se vi ili vama bliske osobe uskoro ozbiljno razboleti i da treba da povedete računa o svom zdravlju I da posvetite više pažnje onima koje volite.

Sanjati da u snu pijete ceđeni sok od limuna

Kada ste sanjali da pijete sok od limuna koji je kiseo i vrlo je jakog ukusa, to na javi ima simboliku da ste veoma lukava, lenja i podmukla osoba, kao i da ste vrlo veliki manipulator koji bez imalo griže savesti iskorišćava druge ljude.

Sanjati kako u snu jedete nezreo – zelen limun

Ovakav san označava da ste vi na javi zapravo vrlo srećni. Takože, budite sigurni da vas uskoro očekuje opšte zadovoljstvo, ispunjenje planova, mir, harmonija i opšta vitalnost organizma.

Preporuka

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

MOŽDA VAS ZANIMA

DRUGE UPRAVO ČITAJU