SanovnikSanovnik frizer – šta znači sanjati frizera?

Sanovnik frizer – šta znači sanjati frizera?

Frizer je na javi neko ko simbolizuje ulepšavanje, potrebu za promenom, „novim izgledom“, te je i sinonim za nečije zadovoljstvo i sreću zbog osećaja fizičke atraktivnosti i lepše frizure i/ili boje kose.

Šta znači sanjati frizera? Iako je frizer u snu redak motiv, te obično označava nečiju podsvesnu potrebu da sebe u nekom spoljnom i/ili unutrašnjem smislu promeni ili popravi, značenja i tumačenja najčešćih snova „o frizeru“, biće detaljnije opisana u nastavku teksta.

U daljem tekstu saznaćete kako se tumače snovi u kojima se pojavljuje neki frizer.

Sva tumačenja sna je dobro uzimati sa rezervom.

Sanovnik i sanjarica – tumačenje i značenje sna – šta znači sanjati frizera? 

Sanjati da vidite frizera u svom snu 

San u kome ste videli nekog frizera, ima na javi konotaciju da ste pred velikim promenama koje ne moraju nužno biti dobre i pozitivne,ali da će svakako po vas biti vrlo neplanirane i iznenadne. 

Sanjati da ste vi frizer u snu i da nekoga šišate 

Ako ste sanjali da ste vi u snu frizer, te da nekoga šišate ili mu „farbate kosu“, taj san na javi ima značenje da ste pred nekim novim i vrlo zanimljivim izazovima.

Ne treba da propustite neku priliku da se oprobate u poslu koji nikada do sada niste radili, a koji vam pored dobre zarade, vrlo lako može doneti i veliko uživanje i ispunjenje snova i nadanja. 

sanjati frizera
Sanjati da ste vi frizer u snu i da nekoga šišate 

Sanjati da vas je u snu frizer lepo ošišao i da ste zadovoljni 

San u kome ste sasvim zadovoljni uslugom koja vam je u salonu „pružena“, te je vaša kosa baš i onakva kakvom ste je zamišljali, na javi označava neka nova i vrlo lepa poznanstva, koja se baš i mogu lako „pretvoriti“, u emotivne ili vrlo kvalitetne prijateljske veze. 

Sanjati da ste nezadovoljni frizurom ili bojom kose koju vam je frizer napravio

Kada ste iz frizerskog salona izašli sasvim nezadovoljni, i suzdržavate se da se ne posvađate sa svojim frizerom, ili da ne zaplačete „od muke“, na javi ima konotaciju da ste pred nekim skorim sukobima i konfliktima, sa ljudima koji su vam dragi ili bliski, i da ćete se kajati jer niste dobro ili promislili ili „izvagali“, reči ili dela koja ste počinili, a koja su na tuđu štetu ili razočarenje. 

sanjati frizera
Šta znači sanjati frizera?

Sanjati da vas u snu šiša frizer 

Ukoliko ste sanjali kako vas frizer u snu šiša, to je simbol na javi da ćete da se rešite nekih briga ili nedoumica, te da ćete postati osoba kojoj će mnogi zatražiti savet i pomoć, i bićete sasvim i/ili poštovani ili voljeni od osoba iz svog okruženja. 

Sanjati kako sedite u frizerskom salonu i čekate red

Ako ste sanjali da čekate na svoj red u salonu u kome je velika gužva, te se nervirate i veoma ste i nestrpljivi i nervozni, ima na javi značenje da ste osoba koja je vrlo odgovorna i racionalna, u baš i svim postupcima i rečima, ali da ste ponekad brzopleti i lakoverni, te ste i povodljivi i verujete u svačiju dobrotu i iskrenost.

sanjati frizera
Sanjati kako sedite u frizerskom salonu i čekate red

Sanjati kako se svađate sa frizerom u snu 

San u kome ste se posvađali sa svojim frizerom, na javi ima konotaciju da ste vrlo naprasita i jako i sitničava osoba, koja nalazi mane i zamerke svima, te često bivate odbačeni i usamljeni, jer niko oko vas, ne želi da sluša stalne kritike ili da se prilagođava vašim promenama raspoloženja. 

Sanjati kako vas frizer šiša na ćelavo

Kada ste sanjali da vas je u snu frizer sasvim ošišao na ćelavo, i vi ste i šokirani i vrlo nesrećni, te i u snu plačete i ne znate šta da preduzmete, na javi označava da ste kao osoba vrlo i površni i baš opterećeni spoljnim izgledom, te da se pretvarate da ste „ono što niste“, a kako biste na druge oko sebe, ostavili što bolji utisak i kako bi vas oni prihvatili i smatrali „sebi jednakim i vrednim“.

Preporuka

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

MOŽDA VAS ZANIMA

DRUGE UPRAVO ČITAJU