NovoSanovnik zastava – šta znači sanjati zastavu?

Sanovnik zastava – šta znači sanjati zastavu?

Zastava je kao i grb, nacionalno obeležje neke zemlje, te je sinonim otadžbine i slobode, osećaja pripadnosti i ponosa

Šta znači sanjati zastavu? Značenja snova o zastavi su vrlo simbolična, te zavise od toga da li je ona u snu nova i viori se na koplju, te da li je pogužvana, pocepana, „spuštena na pola koplja“, ili pak simbolizuje neke ratne ili pohode ili osvajanja, kada se nosi kao barjak i kada označava vođstvo, nekoga ko je najvažniji i kome se „slepo“ veruje.

Zastava može da predstavlja i nečiju potrebu da se oseti nazavisno ili nesputano i da bude znak nečije podsvesne želje da veruje u neke svoje ideale i maštanja, koja su nerealna ili su sasvim iracionalna.

U nastakvu pročitajte šta znače snovi u kojima se pojavljuje zastava.

sanjati zastavu
Šta znači sanjati zastavu?

Šta znači sanjati zastavu?

Ako ste sanjali da u snu vidite zastavu, to je najava skorih uspeha na javi, kako u poslu, tako i u privatnom aspektu, te da možete biti sasvim bezbrižni i rasterećeni, jer vas očekuje period mira, sreće i harmonije. 

Sanjati da je u vašem snu zastava pocepana 

Ukoliko ste sanjali da je zastava u vašem snu pocepana i vrlo je neugledna, na javi označava vrlo velike i skore opasnosti i neprilike, te upozorava da treba da se čuvate lažnih prijatelja i osoba ili koje su vam saradnici ili koje se pretvaraju da vas podržavaju u svemu i stalno vam se lažno dive, ulaguju ili dodovoravaju, kako bi se o vas okoristile. 

Sanjati da je zastava spuštena na pola koplja

Na javi je spuštanje zastave „na pola koplja“ simbol tuge ili neke nesreće, te je i u snu simbolika i negativna i približno slična, te označava neke velike i gubitke i tugu i patnju, zbog bolesti ili čak i smrti nekoga ko vam je bio vrlo važan ili jako blizak i voljen. 

Sanjati da ste u snu obukli zastavu 

San u kome ste vi obukli nacionalnu zastavu, te tako „paradirate“ ponosni i srećni, ima na javi ili konotaciju da ste pred velikim poslovnim i profesionalnim postignućima, ali da vas na privatnom polju očekuju neke prevare i izdaje, te ćete imati i periode sreće i tuge, i vaša osećanja će biti vrlo „zbrkana“ i nedefinisana. 

sanjati zastavu
Sanjati da ste u snu obukli zastavu 

Sanjati da u snu mašete zastavom nekome 

Ukoliko ste sanjali da vi u snu nekom mašete zastavom, na javi implicira da ćete uskoro imati ili neke nepredviđene događaje ili da ćete čuti neke vesti, koje su pre svega upozoravajuće, i koje ili znače da treba da budete dosta pažljiviji i obazriviji, ili da odustanete od nekih svojih nauma jer i nikako nećete uspeti da se ostvarite, te i da postignete željene ciljeve. 

Sanjati da u snu gazite zastavu koja je na zemlji 

San u kome vi gazite zastavu koju ste bacili na zemlju, na javi označava da ste spremni da olako i bez razmišljanja „pregazite“ svoj ponos zarad nekog bogatstva ili postignuća, te da ste osoba koja je i vrlo bezobzirna, manipulativna, podla i pokvarena, i da vas niko niti poštuje niti voli iskreno. 

sanjati zastavu
Šta znači sanjati zastavu?

Sanjati zastavu koja je krvava 

San u kome je zastava krvava, označava na javi skore svađe i sukobe, te i neke „teške uvrede“ ili kritike, koje će vama biti upućene i koje će vam potpuno uništiti samopouzdanje, te ćete se lako i povući u sebe, i odbiti da sa bilo kim sarađujete i da se sa bilo kim družite i ostvarujete kontakte. 

Sanjati zastavu koju ne prepoznajete jer je prljava ili izbledela 

Ako ste u snu videli zastavu koja je sasvim prljava ili izbledela, i vi ne razaznajete da li je to vaša nacionalna zastava ili je pak u pitanju zastava neke druge zemlje, ima na javi konotaciju da ćete se uskoro veoma razočarati u neke osobe kojima ste verovali.

Takodje i sa kojima ste delili i „dobro i zlo“, a koje su vas samo grubo iskoristile i prevarile, i vi osećate i nemoć i bes, te ste i sasvim skrhani. 

Sanjati da ste u snu vi spalili zastavu svoje zemlje 

Kada ste sanjali da ste vi u snu spalili svoju nacionalnu zastavu, u znak nekog bunta ili protesta zbog nepravde, na javi ima značenje da ste pred vrlo velikim nevoljama i neprilikama.

Pritom nećete imati ničiju podršku ili pomoć, te ćete uz puno muka i napora, morati sami da se „spasite“ i da se vratite „na pravi put“, te i da ponovo sve počnete nanovo i da sputate osećaj uzaludnosti u sebi.

Preporuka

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

MOŽDA VAS ZANIMA

DRUGE UPRAVO ČITAJU