SanovnikSanovnik tetka – Šta znači sanjati tetku?

Sanovnik tetka – Šta znači sanjati tetku?

San u kome ste videli tetku, najverovatnije simboliše veze sa porodicom, nasleđem, korenima, vrednostima koje su vam usađene i koje delite sa svojom porodicom.

San može ukazivati i na neke aspekte vaše ličnosti koji vam se ne dopadaju ili vam se dopadaju.

Tetka može biti i zamena za majku u snu.

San o tetki može predstavljati i vid zamene za intuiciju. Možda imate neke predosećaje vezane za budućnost i za neke dugoročne odluke.

San o tetki u negativnom smislu može označavati da ste nesrećni što vas je intuicija izdala. Možda ste zbog toga doživeli neke neželjene i nesrećne ishode nekih odluka i radnji. U dobrom smislu, tetka može simbolizovati povećanu sreću i potvrđivati da su vam intuitivni osećaji ispravni.

Tumačenje snova u kojima se javlja tetka – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da ste videli tetku. Ako ste u snu videli svoju tetku, san može da označava da ćete možda upoznati neke ljude koji će se umešati u vaš život, ali i da ćete imati velike koristi od toga. Ovakav san može najavljivati i nova prijateljstva.

Sanjati da vam se tetka smeje ili pokazuje pažnju. Ovakav san može da označava da ćete možda dobiti novi posao preko nekog poznanika.

Sanjati da vam je tetka ljuta. Ako ste sanjali ovakav san, on može da označava da ćete se razboleti. Ako vas je još i udarila, san može da ukazuje da se nećete brzo oporaviti.

Sanjati da imate seksualne namere ka tetki ili vodite ljubav sa njom. Ako ste u snu imali neke osećaje i namere seksualne prirode prema svojoj tetki i možda čak imali odnos sa njom, takav san može da odražava neke sumnje i oklevanja u vezi nekih stvari koje želite da postignete. Možda neki ljudi iz vašeg okruženja sprečavaju da se neke stvari dogode, ili jednostavno svesno ili nesvesno sprečavaju vaš napredak. San je verovatno poruka da procenite svoje mogućnosti pre donošenja većih odluka i posvetite se ostvarenju svojih ciljeva, bez obzira na prepreke. Ovakav san može označavati i novčane gubitke.

Sanjati da vaša tetka nije živa. Ako ste sanjali da vaša tetka nije više živa, takav san može ukazivati na narušavanje odnosa sa njom zbog nesposobnosti jedne od vas dve da pomirite svoje razlike ili da se dogovorite oko nekih stvari.

Ako je u snu ona ponovo oživela, taj san verovatno označava vašu uznemirenost što morate sa se često viđate sa njom, iako vas njeno prisustvo zbog vaših narušenih odnosa uvek nervira.

Sanjati tetku koja nije više živa. Ako ste sanjali tetku koja je preminula, takav san može da označava da se neke stvari menjaju u vašem životu. Možda su se dogodili neki neočekivani obrti i dobri ishodi iz nekih situacija koje niste uopšte očekivali. San možda nagoveštava prestanak perioda stagnacije i početak napretka.

Sanjati da vam preminula tetka pomaže da se spremite za venčanje. Ako ste sanjali ovakav san, on može ukazivati da vas u skorije vreme očekuje donošenje neke bitne odluke koja će imati dugotrajne posledice na vaš život. Poruka ovakvog sna je da uzmete u obzir sve činjenice i vrlo dobro promislite pre nego što donesete odluku, napravite neki izbor ili se na nešto obavežete.

Sanjati da vam tetka umire. Ako ste sanjali ovakav san on može da ukazuje da ćete saznati neku tajnu o osobi koju smatrate svojim prijateljem i da ćete se osećati čudno nakon toga.

Sanjati tetku koja se udaje. Ako ste sanjali da vam se tetka udaje, takav san može da označava da će se neki član vaše porodice razboleti.

Sanjati da vam se tetka razvodi. Ako ste sanjali razvod svoje tetke, takav san može da ukazuje da ćete se pomiriti sa nekim prijateljem i čak dobiti neki vredan poklon od njega.

Sanjati da vaša tetka ima bebu. Ovakav san može da označava da ćete promeniti posao ili školu.

Sanjati da je tetka došla kod vas u posetu. Ovakav san može ukazivati da ćete imati posetu osobe koja živi daleko od vas i da će ona napraviti neku pometnju u vašoj kući i porodici.

Sanjati tetku koja ide na put. Ovakav san može ukazivati da ćete stupiti u brak sa osobom koju ćete upoznati preko nekog prijatelja.

Sanjati da jedete sa svojom tetkom. Ako ste sanjali ovakav san, on može da ukazuje da ćete prekinuti vezu sa nekim ili dati otkaz na poslu.

Sanjati tetku koja plače. Ako je vaša tetka plakala u snu, taj san može ukazivati da će vas povrediti osoba koju ste skoro upoznali. Može se dogoditi i da se rastanete sa nekim bliskim ljudima zbog te osobe.

Sanjati tetku koja čisti. Ovakav san može ukazivati da ćete poslovno sarađivati sa osobom koju ćete tek upoznati ili sa kojom ćete ići na neko putovanje.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

MOŽDA VAS ZANIMA

DRUGE UPRAVO ČITAJU