SanovnikSanovnik novčanik – šta znači sanjati novčanik?

Sanovnik novčanik – šta znači sanjati novčanik?

Novčanik je na javi mesto u kome se čuva novac i lična dokumenta, te je simbol sigurnosti, neke štednje, pažljivog raspolaganja finansijama, te i bogatstva ili siromaštva u zavisnosti od toga da li je on „pun ili prazan“.

Sanovnik i sanjarica – tumačenje i značenje sna – šta znači sanjati novčanik? 

Sadržaj

U snovima je novčanik dosta čest motiv, jer spada u lične predmete koji se svakodnevno i koriste i simbolika snova je zavisna od toga da li je neko izgubio ili našao novčanik, da li u njemu ima ili nema novca, da li mu je novčanik neko ukrao i slično, te će najčešći snovi i tumačenja na dalje ili pak biti malo detaljnije, ili približnije objašnjeni i analizirani.

Sanjati da u snu vidite novčanik 

San u kome ste videli neki novčanik, označava na javi vašu potrebu i težnju da se osigurate i da sebi obezbedite novac za budućnost i bezbrižan život, te i da naporno radite i pažljivo štedite ili zarađeni, ili stečeni novac od nasleđa ili pametnih ulaganja, a kako nikada sebe ne biste doveli u situaciju da od nekoga zajmite pare i da postanete dužnik, te i da stalno strepite od siromaštva. 

Sanjati da vam je novčanik u snu „pun para“ 

Kada ste sanjali da vam je u snu novčanik pun novca, na javi označava da ste osobe koja i nije štedljiva i koja stalno rasipa svoje pare na neke nepotrebne stvari, te da možete očekivati skore velike finansijske poteškoće, jer niste pažljivije raspolagali svojim sredstvima.

Sanjati da su vam u novčaniku sitne kovanice novca, i da je on vrlo težak i pun novčića 

Ako ste sanjali da vam je novčanik prepun sitnog novca, te da je i težak i da ga jedva zatvarate, u javi ima značenje da ste pred sukobima sa poslovnim partnerima ili sa nadređenima, te da će neki vaši projekti sasvim da propadnu, jer ste bili nepromišljeni i vrlo ste pazili na sitnice, i nebitne ili probleme ili poteškoće, dok su vam krucijalne stvari olako i promakle i zbog toga vam preti otkaz ili smanjenje plate, i veliki pad pozicije na poslu. 

Sanjati da vam je novčanik u snu sasvim „prazan“ 

San u kome je vaš novčanik potpuno prazan i u njemu nemate „ni dinara“, ima na javi suprotnu i pozitivnu simboliku, te označava uspeh, napredak, ostvarenje ciljeva i veliko bogatstvo i novčani dobitak, koji će biti nagrada i plata za vaš uloženi rad i trud. 

Sanjati da ne možete da nađete svoj novčanik 

Ukoliko ste sanjali da ste negde zagubili svoj novčanik i da ne možete da ga pronađete, to ima na javi konotaciju da ste sasvim rasejani, potišteni, bezvoljni, depresivni i neostvareni, te da imate ili želju, ili potrebu da ostvarite bolji i društveni položaj i napredak u poslu, ali vam iz nekog razloga to nikako ne uspeva, jer ste nedovoljno fokusirani ili ste neodlučni, i olako i posustajete, te vi i/ili brzo odustajete, ili se povlačite pred svakom preprekom ili problemom, na koji u radu naiđete. 

Sanjati da vam je neko ukrao novčanik 

Ako ste sanjali da ste bili nepažljivi, te vas je neko odžepario i ukrao vam novčanik sa baš puno novca, to označava na javi da vas neke bliske osobe baš grubo iskorišćavaju, te da budete mnogo oprezniji, sa kime sarađujete i sa kime ste prijatelj, jer su vam manipulatori u neposrednoj blizini, i nema potrebe da tragate za neprijateljima, na nekoj „drugoj strani“. 

Sanjati da ste pronašli tuđi novčanik i da ga vraćate vlasniku 

Ukoliko ste sanjali da ste u snu pronašli tuđi novčanik, i da želite da ga vratite onome čije ste i/ili podatke i dokumenta u njemu pronašli, na javiima konotaciju velikih izazova i iskušenja, te znači i da ćete se uskoro naći u situaciji da do nečega dođete vrlo lako i bez truda, ako se usudite da sve postignete nemoralnim ili nelegalnim postupcima, te da treba dobro da promislite šta da radite.

Sanjati da ste u snu pronašli svoj novčanik koji ste svojevremeno izgubili 

Kada ste sanjali da ste pronašli svoj izgubljeni novčanik u snu, te ste vrlo srećni zbog toga, te sav vaš i novac i dokumenta i dalje jesu u novčaniku, na javi ima simboliku da ste vrlo nepromišljeni i da svakome olako dajete ili pozajmljujete svoja novčana sredstva, te da ćete skoro biti na sasvim velikim gubicima, jer vam dužnici pozajmljena sredstva uopšte neće vratiti, po dogovoru i planu. 

Sanjati da ste dobili na poklon neki lep i „kožni“ novčanik 

San u kome ste dobili neki sasvim lep i kvalitetan novčanik na poklon, na javi ima konotaciju da ste pre dperiodom velikih promena i preispitivanja, te da ste se upustili u više projekata i da ste ili sasvim „rastrzani“ ili prezauzeti pokušajima da se u svemu što ste zamislili ostvarite i uspete.

Sanjati da ste vi nekome pokušali da ukradete novčanik u snu 

Kada ste sanjali da ste vi nekome pokušali da ukradete novčanik, na javi ima značenje da želite i da se obogatite i da steknete moć i položaj u društvu, olako i „preko noći“, te da se koristite pak sasvim nemoralnim ili nelegalnim postupcima, i da su vaše namere potpuno nečasne i nepoštene, te da ćete da osramotite osobe koje su u vas imale veliko poverenje, i koje su smatrale da ste neka dobra osoba, koja je potpuno i časna i veoma poštena.

tumacenjesnova.com

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

MOŽDA VAS ZANIMA

DRUGE UPRAVO ČITAJU